OPINIE

Dodaj opinię

Opinia:

Podpis:


Opinie

Zdecydowanie polecam. Zakład pogrzebowy podchodzący do zmarłego i jego rodziny z ogromnym szacunkiem.Wszechstronna pomoc i pełne zaangażowanie w organizacji ceremonii pogrzebowej. Serdecznie dziękuję za pomoc i wsparcie w tak trudnych dla mnie chwilach.
Maria Swędrowska (08-07-2018 21:03)
Firma bardzo solidna. Jesteśmy z rodziną bardzo zadowoleni. Wielka pomoc i zainteresowanie wszystkimi ważnymi sprawami o których w danym momencie rodzina nie jest wstanie nawet myśleć.
Ilona Otoczyńska (06-07-2018 22:10)
Z Calego Serca dziekuje firmie Styx za przygotowanie i organizacje ceremonii pogrzebowej naszej Babci. Profesjonalna obsluga oraz ogromna pomoc i wsparcie w tych trudnych dla nas chwilach. Bardzo dziekuje w imieniu calej rodziny. Polecam serdecznie.
Kasia Burek (06-07-2018 17:11)
Z całego serca DZIĘKUJĘ!!! Zwłaszcza za te serce włożone podczas tych trudnych moich dni... Dziękuję, że o nic nie musiałam się martwić, dziękuję za piękne pomysły, doradztwo, ciepłe słowa.... Wszystko było dopięte na ostatni guzik ! Wszystko na najwyższym poziomie !!! PRZEWYŻSZYLIŚCIE MOJE OCZEKIWANIA PANI DOMINIKO ORAZ PANIE ROBERCIE ! DZIĘKUJĘ
Natalia Mateja-Godek (13-06-2018 22:33)
Chciałabym jeszcze raz serdecznie podziękować za tak profesjonalna obsługę w tak trudnej dla mnie chwili ja nie byłabym w stanie myśleć o tak wielu sprawach a wy cała obsługę i sprawy związane z pogrzebem wykonaliście za mnie dla tego jeszcze raz serdecznie dziękuję i Polecam wszystkim korzystać z usług tej firmy
Barbara Godek (13-06-2018 22:30)
Dziękuje że nasza rodzina korzystała z usług właśnie tej firmy podchodzą z sercem do każdego klienta wywiązali się perfekcyjnie Mieszkam w innym mieście i byłam pod wielkim wrażeniem jak solidnie potrafią się wszystkim zająć rodzinie pogrążonej w żałobie cieżko myśleć racjonalnie a oni zajmą się profesjonalnie i z godnością podchodzą do drugiego człowieka dziękujemy !
Dorota Mateja (13-06-2018 21:22)
Firma na bardzo wysokim poziomie, wykazująca empatię, w swoją pracę wkłada ogromne serce.
Iwona Muras (20-05-2018 19:35)
Serdecznie dziękuję firmie STYX za pomoc w zorganizowaniu pogrzebu mojego Taty. Chwile po śmierci bliskiej osoby zwykle są bardzo trudne i ciężko jest się skupić na kwestiach formalnych i pamiętać o wszystkich szczegółach. Dlatego bardzo ważne jest, aby trafić do osób, które kompleksowo zajmą się organizacją oogrzebu, doradzą, podpowiedzą. Sama obsługa ceremonii również była bardzo profesjonalna, zachowana z najwyższą powagą. Gorąco polecam firmę STYX.
Hania Wojtalik (12-05-2018 00:27)
Firma bardzo rzetelna i profesjonalna. Wszystko na pogrzebie było tak jak być powinno. Przemiła i empatyczna Pani Dominika.
Henryka Swoboda (10-05-2018 21:24)
Wyrazy uznania i szacunku za za pełen profesjonalizm, wsparcie i organizację Ceremoni. W tym trudnym dla Nas czasie firma pogrzebowa STYX solidnie się Nami zaopiekowała jak również zadbała o wszystkie szczegóły. Pani Dominika przygotowała przepiękne kompozycje kwiatowe. Serdecznie polecam!!!
Natalia Kowalska (07-05-2018 19:58)
Dziękuje serdecznie za organizacje pogrzebu mojej siostry, kwiaty piękne, miła i profesjonalna obsługa. Dziękuje za pomoc i słowa otuchy w tych trudnych dla nas chwilach.
Joanna Jędrzejek (07-05-2018 19:57)
W imieniu żony i rodziny dziękuję wszystkim pracownikom firmy STYX z Rybnika za profesjonalną organizację i obsługę pogrzebu mojego Taty Stanisława, który odbył się ponad 80 km od Rybnika. Dziękuję przede wszystkim za wsparcie, życzliwość i wszelką pomoc, pani Dominice za przygotowanie przepięknych kompozycji kwiatowych, a Panom obsługującym ceremonię za elegancję, takt i myślenie o wszystkim za nas.
Córka Beata Kuc-Słuszniak (10-11-2017 10:33)
Bardzo dziękujemy za profesjonalną obsługę pogrzebu oraz za pomoc we wszystkich sprawach z nim związanych. Przede wszystkim bardzo dziękujemy Pani Dominice za piękne kwiaty, które długo zdobiły grób naszego taty. Serdecznie polecam tą firmę w tych bardzo trudnych chwilach.
Dorota (16-10-2017 21:28)
Wyrazy ogromnego uznania i podziękowania Firmie Pogrzebowej STYX za pomoc w zorganizowaniu uroczystości pogrzebowych mojego Śp. Syna Jacka. Przede wszystkim za ich zaangażowanie i szacunek, z jakim traktują zmarłego. Wasza firma zapewniła wszystko, co potrzebne w tej sytuacji. Przygotowaliście ceremonię pogrzebową profesjonalnie , dbając o szczegóły, o których ja nawet nie pomyślałam. Cały personel współczujący i pomocny, a Panowie podczas ceremonii zachowali pełną elegancje i dostojność. Oni nie tylko wykonują swoją pracę. Sprawiają wrażenie osób głęboko przejętych bólem rodziny zmarłego. Dziękuję szczególnie Pani Dominice i Panu Robertowi za pomoc, życzliwość, wsparcie i współczucie w tej trudnej dla mnie chwili. Dzięki firmie STYX i jej pracownikom ostatnie pożegnanie z najbliższymi nabiera wyjątkowego znaczenia. I za to serdecznie i z całego serca dziękuję.
Ewa Konsek (14-10-2017 13:43)
Firma Pogrzebowa Styx Pana Roberta Wałacha z Rybnika to firma, którą z czystym sumienim mogę polecić. Pełny profesjonalizm i takt cechuje pracowników tej Firmy. Usługa mimo iż 250 km. od Rybnika została wykonana na najwyższym poziomie.Serdecznie dziękujemy.
Wiesława (30-09-2017 07:37)
Firma profesjonalna ,warta podziwu i innym polcenia! wszystko zapiete na ostatni guzik. dziekuje Wam za profesjonalna obsluge . Jestescie numer 1 w Rybniku i okolicach .
Michal Zoladek/Filipowska (16-09-2017 11:58)
Dziękuję Wam za wszystko, za pomoc, ciepło i pełen profesjonalizm, dzięki któremu w tak trudnych chwilach nie trzeba się martwić o nic.
Maja Pinoczek (09-09-2017 14:27)
Podziękowania i wyrazy uznania za pełen profesjonalizm w zorganizowaniu uroczystości pogrzebowej naszej kochanej mamy ,żony.W tych trudnych dla nas chwilach otrzymaliśmy od firmy STYX ogromne wsparcie,pomoc i zrozumienie.Spotkaliśmy się z wielką życzliwością za co serdecznie dziękujemy.
Rodzina Tlołka (13-08-2017 11:04)
Pełne zaangażowanie w pracę doskonałe wiązanki kwiatów naprawdę bardzo dobra FIRMA .POLECAM
Edyta Syrek (25-07-2017 08:10)
Dziękuję Wam za Wszystko!! Za Najpiękniejszy pogrzeb mojego Taty . Jestem bardzo wzruszona i wdzięczna! Jesteście niezastąpieni! Dziękuję z całego serca .
Agnieszka Baranowska (25-07-2017 08:02)
Wraz z rodziną chciałbym podziękować firmie STYX za pomoc w organizacji oraz wykonanie pogrzebu mojej Mamy Grażyny, za ludzkie podejście naznaczone empatią, co w żadnym razie nie wyklucza profesjonalizmu. Pani Dominice dodatkowo chciałbym podziękować za pięknie przygotowane kwiaty, szczególnie gwieździstą palmę.
Sławomir Gorzelak (11-07-2017 20:58)
Serdecznie dziękuję firmie Styx za profesjonalne usługi i piękne pożegnanie mojej Matki Cecylii.
Joanna Spleśniały (02-07-2017 19:10)
Serdecznie dziękujemy pracownikom firmy Styx za profesjonalne usługi,zrozumienie i piękne pożegnanie naszego Ojca.
Rodzina Jakubiak (04-06-2017 16:12)
Z całego serca dziękuję firmie STYX za organizację pogrzebu mojej cioci śp. Ewy Adamczyk. W tych szczególnie bolesnych dla nas chwilach byli Państwo dla nas oparciem w każdej minucie. Panu Robertowi dziękujemy za zrozumienie, cierpliwość i pełen profesjonalizm. Pani Dominice za okazane współczucie i przepiękne kwiaty w które włożyłam Pani tyle serca. Jeszcze Raz Wszystkim Pracownikom i Państwu z całego serca dziękujemy.
Magdalena Trojanowska Z Rodziną (07-04-2017 12:03)
serdecznie dziekuje za zorganizowanie , ladny wystroj i naprawde 24 godziny na dobe do dyspozycji....w tych szczegolnie ciezkich chwilach....dla mnie osobiscie jako corki zamieszkalej za granica. Wszystkie formalnosci zostaly szybko i sprawnie zalatwione. Naprawde polecam. Bardzo serdecznie atmosfera
Ewa Switala (09-03-2017 18:53)
Bardzo serdecznie dziękujemy za perfekcyjne zorganizowanie pogrzebu śp.Tadeusza Kocjan p.Robertowi, paniom, oraz pracownikom firmy STYX. Dziękujemy za wsparcie i życzliwość w trudnych chwilach. Państwo Wałachowie służą wszechstronną pomocą rodzinie zmarłego. Dziękujemy!
Halina Chochlińska (04-03-2017 16:31)
Firma Pogrzebowa Pana Roberta Walach to Firma pełna ciepła i wsparcia w najtrudniejszych chwilach. Wszystko zorganizowane wg ustaleń. Mogę polecić z całego serca i podziękować jeszcze raz za pomoc .
Kuligowska Tatiana (04-03-2017 16:29)
FIRMA GODNA POLECENIA POD KAŻDYM WZGLĘDEM .PAN ROBERT PEŁEN PROFESJONALIZM .Z RĄK PANI DOMINIKI KWIATY I WIEŃCE WYGLĄDAŁY ŚLICZNIE .SKŁADAMY SERDECZNE PODZIĘKOWANIA WASZE RĘCE ZA PERFEKCYJNE ZAJĘCIE SIĘ POGRZEBEM MOJEGO Ś.P.BRATA,SYNA I OJCA KRZYSZTOFA MIELNIK.
MOKRZYCKA ANNA (04-03-2017 16:27)
W imieniu moim i i braci chciałabym serdecznie podziękować Waszej firmie za profesjonalne podejście do sprawy. Za okazane współczucie, takt, za tak dobrze przygotowany każdy szczegół oraz wysoką jakość świadczonych usług.
Agata Mikołajec (28-01-2017 22:38)
Serdecznie dziękujemy firmie STYX za pomoc i organizację pogrzebu śp.Elfrydy Kuśka dnia 23.12.2016r. Pełen profesjonalizm,zaangażowanie,zrozumienie i serdeczność z Państwa strony oraz pomoc w załatwieniu niezbędnych formalności.Z czystym sumieniem polecamy firmę wszystkim którzy znaleźli się w tej trudnej sytuacji.Jeszcze raz dziękujemy panu Robertowi i wszystkim pracownikom firmy "STYX"
Barbara Bogaczyk Z Rodziną (23-12-2016 19:56)
W imieniu całej rodziny składam serdeczne podziękowania dla Waszej firmy za przygotowanie uroczystości pogrzebowych Naszego wujka śp. Henryka Rygoł. Już nie raz Nasza rodzina przekonała się o Waszym zaangażowaniu oraz profesjonalnym podejściu do organizacji każdego z pogrzebów, który musieliśmy przejść. Szczerze polecam Wasze usługi wszystkim , którzy znaleźli się w tej nieprzyjemnej życia chwili. Jeszcze raz dziękuje w imieniu córek zmarłego.
Adam I Anita Fila (19-12-2016 18:03)
Bardzo serdecznie dziękujemy za zorganizowanie uroczystości pogrzebowej naszego ojca, teścia i dziadka Ryszarda Fila. Panu Robertowi i jego żonie za cierpliwość zrozumienie i pełen profesjonalizm. Jeżeli można powiedzieć o takiej uroczystości , że była perfekcyjna to ta taka właśnie była. Jesteście firmą na bardzo wysokim poziomie, godna polecenia. Jescze raz bardzo dziękujemy.
Z Wyrazami Szacunku Adam I Anita Fila (01-06-2016 19:27)
Serdecznie dziękuję za pomoc w organizacji iprzeprowadzeniu uroczystości mojej Teściowej.Panstwa pomoc pomogmnie i mojej rodzinie w spokoju i miłości przetrwać te smutne i ciężkie chwile. Dziękuję i gratuluję profesjonalnego podejscia pracowników firmy.ła
Piotr Swienty (13-01-2016 11:55)
Bardzo wysoko oceniam poziom usług firmy STYX. Bardzo dobrze wykonała ona swoje standardowe usługi, jak i te pondstandardowe. Kiedy bowiem chowaliśmy naszą córkę Palinę, to żona chciała białą trumnę, chciała wyłożenia grobu białym płótnem i jeszcze parę innych rzeczy - to Firma szybko, dobrze i bez piętrzenia problemów - że się nie da - wykonała nasze prośby. Zatem należą się podziękowania. Jest to też powód do polecania tej Firmy innym osobnom.
Marek Szołtysek (21-10-2015 13:35)
W imieniu własnym i rodziny, chciałabym podziękować firmie pogrzebowej "STYX" za profesjonalne podejście do sprawy związanej z pogrzebem śp. Olgi Firla Dziękujemy Państwu za okazanie wielkiego współczucia, taktownego podejścia oraz delikatności w tak trudnych chwilach dla nas. Dziękujemy!
Karol Miąsek (02-10-2015 21:38)
29.06.15 niespodziewanie, nagle zmarł mi ojciec… skorzystaliśmy z firmy pogrzebowej STYX.
Marzena Kulesza (17-08-2015 09:35)
Szanowni Państwo, W imieniu mojej mamy Teresy Kot, oraz w swoim własnym chciałam bardzo serdecznie podziękować Państwu za życzliwą i profesjonalną usługę w tych bardzo smutnych i trudnych dla nas chwilach. Chciałybyśmy szczególnie podkreślić wyczucie i empatię p. Aurelki, która doskonale potrafiła znaleźć właściwe słowa i ton w rozmowie z nami, a także wszystko jasno przedstawić i wyjaśnić. Było dla nas ważne, że cała uroczystość przebiegła zgodnie z naszym życzeniem, tak jak to zostało z Państwem umówione. Proszę przekazać też specjalne podziękowania pracownikom, którzy byli z nami na cmentarzu, za ich takt, punktualność i za to, że o wszystkim pamiętali.
Marta Kot (15-04-2015 16:53)
Gdy kilka lat temu przyszło mi pochować kochanego tatę, myślałam, że czas przygotowania uroczystości pogrzebowej będzie „drogą przez mękę”. Po pierwszej wizycie w firmie STYX wiedziałam już wszystko i poczułam ulgę. Pomimo ogromnego żalu przepełniała mnie radość. W styczniu 2015r. pochowałam kolejną ukochaną osobę – mamę. Wiedziałam już, gdzie mam się udać i wiedziałam, że wszystko będzie dobrze. Nie miałam kontaktu z innymi firmami pogrzebowymi, ale to co reprezentuje firma STYX to ciągle doskonalone usługi z najwyższej półki. Życzliwość, zrozumienie, takt, empatia i pomoc w najdrobniejszej sprawie przed i po uroczystościach pogrzebowych. Dla mnie to po prostu PROFESJONALIZM. Jeszcze raz gorąco dziękuję Pani Aurelii (osobie o wielkim sercu) jak również wszystkim pracownikom tej firmy, z którymi miałam okazję się spotkać. Ogromne Bóg zapłać!
Joanna Rusinowska (10-02-2015 19:44)
Utrata najukochanszej osoby jest dla kazdego czyms najstraszniejszym,ogarnia nas pustka,smutek i zal,dochodzi do bezradnosci.Firma Pogrzebowa STYX pomogla nam w pochowku naszej mamy Sp.Teresy Polonius.Dzieki tak profesjonalnie zorganizowanej uroczystosci pogrzebowej ,czulismy satysfakcje mimo,ze plakaly nasze serca.Tam pracuja ludzie,ktorzy oprocz profesjonalizmu i rzetelnosci,wiedza co wsparcie w takiej chwili.Dodam,ze z uslug tej firmy skorzystalismy niejednokrotnie.Wszystkim,ktorzy znajda sie w tak smutnej chwili,jaka jest smierc,polecamy FIRME STYX.Dziekuje pani Aurelce,ktora okazala tyle zyczliwosci i ciepla mojej siostrze Wioli.Zyczymy dalszego profesjonalizmu.
Aurelia Herdzin (04-02-2015 18:45)
Bardzo Serdecznie Dziękuje za PEŁNE profesionalne zorganizowanie uroczystosci pogrzebowej naszej ukochanej cioci śp.STEFANIE MJORCZYK PEŁEN PROFESIONALIZM I PERFEKCJA polecam.raz jeszcze serdecznie dziekuje
RAFAŁ KONSEK (07-01-2015 20:33)
Bardzo dziękuję za pieknie zorganizowanie uroczystości pogrzebowj. Państwa Firma otoczyła mnie serdecznością, życzliwością i bardzo profesjonalnie przygotowała pogrzeb. Chciałabym podkreślić wielki takt wszystkich pracowników oraz chęć pomocy w każdej sytuacji. Polecam z całego serca Firmę, ale podkreślam Ludzi sympatycznych i serdecznych.
Julia Dziwoki (24-11-2014 16:37)
Dziękujemy za profesjonalne przygotowanie uroczystości pogrzebowej Naszego Najukochańszego Ojca Śp. Joachima Płaczko - Syn i Córki z Rodzinami
Płaczko (13-11-2014 15:11)
W imieniu moim i mojej siostry Janiny oraz moich córek Anety i Beaty pragne podziękować firmie STYX za organizację uroczystości pogrzebowej mojego brata Jana Kubanek.Firma dała się poznać jako bardzo sumienna ,dokładna ,rzytelna oraz bardzo profesjonalna.Jesteśmy bardzo zadowoleni z kompleksowej udługi pogrzebowej a jednoczesnie polecamy usługi tego zakładu.Bardzo państwu dziękujemy.
Maria Kopsztejn (03-10-2014 17:07)
W imieniu moim i moich córek Anety i Magdaleny pragnę złożyc Państwu nasze gorące podziękowania za profesjonalizm na najwyższym poziomie oraz Państwa zaangażowanie, niebywałą empatię i takt. Dziękujemy, że nie tylko wspaniale zorganizowaliście uroczystośc pogrzebową ale i za to że byliście Państwo z nami w tym jakże trudnym dla nas czasie. Bardzo Państwu dziękujemy!!!
Bożena Michalska (22-08-2014 13:42)
Pragnę podziękować Firmie STYX za organizację uroczystości pogrzebowych mojego ojca Waldemara. Wszystkie szczegóły jak i sama ceremonia zostały przygotowane i dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Firma okazała pełen profesjonalizm i okazała nam wiele wsparcia i życzliwości. Agnieszka z rodziną.
Agnieszka Myrta (24-05-2014 10:32)
Pragniemy bardzo serdecznie podziękować właścicielom firmy pogrzebowej STYX za wspaniałą organizację uroczystości pogrzebowej naszej mamy. Firma dała się poznać jako bardzo sumienna, rzetelna, profesjonalna, godna polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z kompleksowej usługi pogrzebowej.
Maria I Józef Owczorz (14-05-2014 11:40)
Z całego serca dziękuję firmie "STYKS" za organizację uroczystości pogrzebowej mojej mamy.Ceremonia jak i wszystkie szczegóły jej dotyczące zostały przeprowadzone wzorowo co pozwoliło nam na brak dodatkowych zmartwień w tak trudnych dla nas chwilach.Szczególne podziękowania chcę skierować do pani Aurelii,która okazała nam wiele wsparcia i ludzkiej życzliwości.Serdecznie polecam.
Kornelia Ciślak Z Rodziną (17-03-2014 11:28)
Firma profesjonalnie i z wielkim zaangażowaniem zorganizowała pogrzeb naszej córeczki Hani. Bardzo dziękujemy! Szczególne podziekowania za przepiękną muzykę! Jednocześnie serdecznie wszystkim szczerze POLECAMY usługi tego zakładu.
Kurowscy E.M. (26-02-2014 19:17)
Serdecznie dziękuję za profesjonalne zorganizowanie pogrzebu Męża, Ojca .
Leokadia Szymańska, Córki I Syn. (21-11-2013 12:18)
W IMIENIU WŁASNYM ORAZ RODZINY PRAGNIEMY WYRAZIĆ SŁOWA WDZIĘCZNOŚCI ORAZ UZNANIA ZA PRZYGOTOWANIE ORAZ PROWADZENIE UROCZYSTOŚCI POGRZEBOWEJ ŚP. RUDOLFA BRZOZA. DZIĘKUJEMY ZA OKAZANE, W TAK TRUDNEJ DLA NAS CHWILI ZROZUMIENIE, WSPÓŁCZUCIE I SZACUNEK
IRENA BRZOZA ORAZ RODZINA REJNER (24-07-2013 15:48)
Bardzo dziękuję za organizację pogrzebu Babci. Firma profesjonalna i ogromnym taktem i wyczuciem, Pomoc i zapobiegliwość, poprowadzenie klienta, wyręczenie. To ogromna pomoc i zdjęcie z bark wielu obowiązków i stresu. Dziękuję i gorąco polecam.
Katarzyna Seweryn (12-04-2013 19:23)
Bardzo serdecznie dziękuje za profesjonalne zorganizowanie ceremoni pogrzebowej świętej pamięci HENRYKA WOLNY.Firma godna polecenia raz jeszcze bardzo dziekuję.
Rafał Konsek(rodzina) (19-02-2013 23:13)
Serdecznie dziękujemy za profesjonalne zorganizowanie ceremonii pogrzebowej świętej pamięci Alfredy Kocjan, za okazane wsparcie w tych trudnych dla nas chwilach... Dziękujem
Rodzina (13-01-2013 19:40)
Dziękuję za okazane serce i ogromną profesjonalną pomoc w zorganizowaniu i godnym pochowaniu mojego brata. Inne zakłady pogrzebowe nie chciały się podjąć sprowadzenia ciała z innej miejscowości a właścieiel Styx nie odmówił i jeszcze stanał na wysokości zadania. Uroczystość przebiegła godnie i wspaniale. Dziękuję...dziękuję za wszysto.za mało tu miejsca by wymienić wszystkie zasługi. Firma z ludzką twarzą, godna polecenia. Dziękuję
Grażyna Kubiak (22-12-2012 19:06)
bardzo mocno dziekuje za przygotowanie i cala organizacje pogrzebu naszej ukochanej babci.za dobre slowa i przyjemna atmosfere oraz mila obsluge.polecam panstwa firme serdecznie
Iza Matuszek (30-05-2012 12:25)
W tym miejscu chciał‚abym bardzo podziękować za profesjonalne przygotowanie i przeprowadzenie cał‚ej ceremonii pogrzebowej mojego Taty. Od początku spotkałam się ze zrozumieniem i fachową… pomocą w zorganizowaniu wszystkich formalnoś›ci.
Janina TKOCZ (08-03-2012 16:10)
Serdecznie dziękuję za pomoc w organizacji iprzeprowadzeniu uroczystości mojego KOCHANEGO TATY . Panstwa pomoc poagła mnie i mojej rodzinie w spokoju i miłości przetrwać te smutne i ciężkie chwile. Dziękuję i gratuluję profesjonalnego podejscia pracowników firmy.
JOANNA SOKOŁKOWSKA (11-12-2011 15:12)